bravo schools
better world

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένα μεγάλο Bravo!

Ολοκληρώθηκε το Bravo Schools παρουσιάζοντας ρεκόρ συμμετοχών: 738! 45.000 μαθητές της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κατέγραψαν τις δικές τους προτάσεις για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου και περισσότεροι από 32.256 ενεργοί  πολίτες «άκουσαν» τα μηνύματα των παιδιών μας!

Η Πρόεδρος του QualityNet Foundation, κα Χρυσούλα Εξάρχου, δήλωσε:

«Συγχαίρουμε τα σχολεία της χώρας, τα οποία είχαν μια δυναμική παρουσία στο θεσμό και τα οποία εντάχθηκαν στο Παγκόσμιο Δίκτυο Σχολείων: in action SDGs School Club ως ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΤΩΝ 17 ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

Ευχαριστούμε τους ενεργούς πολίτες της κάθε τοπικής κοινωνίας, καθώς και τα εθνικά, περιφερειακά και τοπικά μέσα ενημέρωσης για τη στήριξη των συμμετοχών των μαθητών και της προσπάθειας που όλοι μαζί καταβάλλουμε για ένα καλύτερο αύριο! Ο κοινός σκοπός μας ενώνει!».

Όλες οι συμμετοχές του Bravo Schools 2019 είναι αναρτημένες στο www.bravoschools.gr και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 12 Ιουνίου στην ιστοσελίδα του θεσμού.

Το Bravo Schools αποτελεί μέρος του θεσμού BRAVO, του μεγαλύτερου θεσμού διαλόγου  και ανάδειξης για τα θέματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης που αναπτύσσεται στη χώρα μας. Συνδέεται με πρωτοβουλία  in action for a better worldΔημιουργούμε έναν καλύτερο κόσμο που διακρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στα European Sustainability Awards 2019, με το βραβείο του καλύτερου προγράμματος μη κερδοσκοπικού οργανισμού που έχει αναπτυχθεί στην Ευρώπη για την επιτυχημένη προώθηση των Παγκόσμιων Στόχων του ΟΗΕ σε εθνικό επίπεδο. Είναι η πρωτοβουλία που ενώνει σχολική κοινότητα, οικογένεια και τοπική κοινωνία για ένα κοινό όραμα: Να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο!